vineri, 25 decembrie 2009

Tot asa

Prieteni? Cuvantul asta nu`mi provoaca decat o stare de... nici nu stiu bine sa o definesc. Sunt furioasa si totodata trista. De ce se intampla asa? De ce nu mai pot avea un prieten sincer? Unde s`au pierdut acele prietenii? Damn! 

Sunt atat de furioasa in momentul asta ca imi vine sa... !

Nimic nu mai e cum era.. Toti nu sunt decat interesati de bani. Cand ai bani esti bun ... cel mai bun prieten. Si ii ajuti cand au nevoie de ceva sau au probleme. Dar cand tu esti la ananghie unde e "your best friend" ? Atunci iti dai seama ca nu a fost niciodata prietenul tau si ca doar s`a folosit de tine. Si incerci sa schimbi ceva, dar parca nu poti... esti prea bun ca sa te razbuni. Intr`un fel sunt deacord cu tine ("Razbunarea e arma prostului") dar nu poti continua asa, nu poti sa`i lasi sa`si bata joc de tine. Nu fi atat de bun cu ei, nu merita.

Si decat sa am astfel de prieteni, mai bine ma lipsesc. Vorba aia "Fereste`ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur". 

Maturizati`va! Chiar nu inteleg ce rezolva unii daca se folosesc de diferite persoane. Ce castigi? Faptul ca ai fost la Milano sa`ti iei haine, ca deh, tu esti in pas cu moda, dar defapt stai..cu cine ai fost? Cu barbatul care te considera tarfa lui? Esti multumita ca esti o "dama de companie"? Si asta e un termen bland.. 

Da`le Doamne ce nu au. Nu bani, minte! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu